ALWAYS LOVED, NEVER FORGOTTEN

Care Partners

Samen met onze Care Partners delen wij praktische tools om je te helpen helen na een zwangerschapsverlies. Met extra aandacht voor lichaam - geest - ziel. Weet dat je niet alleen bent. Wij geven om alle herinneringen. Dus reik uit met die van jou als je er klaar voor bent om ze te delen.

CARE PARTNER

Guiding you through grief

House of Deeprelax

Elke slaapyoga sessie is als een reis naar een prachtige bestemming. Deeprelax Yoga Nidra is een vorm van yoga die weinig tot geen fysieke inspanning vraagt. Het bestaat oorspronkelijk uit een serie ademhalings-, hypnose- en meditatie-oefeningen die het hoofd op orde brengen, het zenuwstelsel kalmeren en daarmee garant staan voor een intense rust.

Gratis meditatie
CARE PARTNER

Hormone Healing Guide

Naela Health

Deze Hormone Healing guide is ontstaan tijdens de ontwikkeling van de Hormone Healing thee uit de Memorē Care Collectie. Je leert welke hormonen een hoofdrol spelen, de invloeden van voeding op onze hormoonhuishouding en het in balans brengen ervan. Laat deze gids je motiveren en inspireren om je lichaam de komende periode wat extra liefde te geven.

Download E-book
Care Partner

De Tussentijd

Miek

Miek is psychologe en coach (coachpraktijk De Basis) en helpt al ruim tien jaar mensen met het bewuster leiden van hun immer zo complexe mensenlevens. Zo ontwikkelde zij ook het begeleidingsprogramma De Tussentijd – voor alle vormen van verlies. Om je te helpen bij jouw persoonlijke verwerkingsreis, heeft ze een verwerkingsritueel ontwikkeld.

Verwerkingsritueel