ALWAYS LOVED, NEVER FORGOTTEN

Yoga Nidra sessie

CARE PARTNER

Over House of Deeprelax

House of Deeprelax is dé ontspanningsapp van Nederland. Onbeperkt luisteren naar 61 geleide (mini)meditaties, Yoga Nidra(Slaap Yoga), wandelmeditaties en ademsessies,via de website of vanuit de app. De heerlijke sessies variëren van 4 tot 60 minuten en zijn elk ingericht als een prachtige reis. Rustig liggend op je rug, luister je naar de kalme stem van meditatie-expert Eliane Bernhard die je meeneemt naar een plek van ultieme ontspanning. Keer op keer maak je een reis naar een prachtige bestemming. Je lichaam valt in slaap en je mind komt op de meest bijzondere plekken. Het resultaat: je lichaam en je mind worden volledig gereset. Het is de diepste vorm van liggende meditatie die er is en het mooie is: jong of oud, ziek of gezond, iedereen kan het.

Gratis House of Deeprelax sessie

Wil je het een keer proberen zonder ergens aan vast te zitten? Download dan nu een speciaal voor MEMORĒ opgenomen sessie en ervaar zelf wat deze diepe vorm van ontspanning voor jou kan doen. Het enige wat je hoeft te doen, is comfortabel liggen en luisteren.

Gratis download

1 maand gratis ontspanning vanuit je broekzak?

Er zijn meerdere sessies, speciaal ingericht voor elk moment van de dag. Denk hierbij aan een ochtendritueel, een powernap, een relaxmoment tussendoor of een sessie voor het slapengaan. Vond je de sessie hierboven fijn? Probeer dan een maand lang gratis (zonder verlenging) alle 61 Deeprelax online ontspan- & slaapsessies. De sessies kunnen worden beluisterd via de iOs en Android app.


Probeer 1 maand gratis